Visa undermenyn

Ordförandebrev Januari

Hej alla medlemmar i Nybro Golfklubb!

Nu är det ett år sedan jag tillträdde som ordförande och började mina ordförandebrev. Klarade alla månader utom september förra året och jag ska försöka fortsätta skriva några rader varje månad – men det är i sista stund nu i januari.

Även om golfspelet ligger nere ännu en tid så är vi förtroendevalda och personalen i full gång. Vi hade årets första styrelsemöte förra tisdagen och också ett konstituerande sådant, inga stora förändringar. Tobias Nygren är v.ordf, Lena Arvidsson ständig sekreterare och Enar Edvardsson ekonomiansvarig.

På torsdagen var Fredrik Erikson, Åsa Johnsson, Patrik Tagesson, Andreas Danielsson och jag i Växjö på Verksamhetsseminarium som Svenska Golfförbundet anordnar årligen på flera platser i landet. Dessa möten är uppdelade i olika ämnesområden och alltid lika matnyttiga. I lördags var det så dags att åka till Växjö igen. Då var det planeringsmöte inför SM i sommar, 12 golfklubbar i Småland står som arrangörer. Nybro GK har, som jag hoppas alla vet vid det här laget, Far&Son den 4-5 juli. Med på detta möte var även Johan Lerbacka, som är utsedd till vår SM-general, Katarina Ståhl och Stefan Eriksson.

Banpersonalen börjar vecka 7 men kansliet är i full gång sedan helgerna. Fredrik fick redan i mitten av januari sällskap av Åsa som har börjat tidigare i år och Annika Arvidsson som är timanställd för att sköta löneutbetalningar och redovisning för vår klubb nu när vi har upplöst GTAB och det samarbetet.

Som ni ser är det fullt upp med förberedelser inför, som vi alla hoppas, en bra golfsäsong. När banan öppnar är ännu ovisst, det kan komma mycket snö än i februari-mars.

Ni var många som betalade in avgiften före årsskiftet och alltså är med om utlottningen av en driver. Lottningen kommer att ske på Vårårsmötet som är planerat till den 30 mars.

Då, om inte förr ses vi ute på klubben!

Eva Bengtson

070 591 09 91 / eva.bengtson@pukeberg.nu

Eva Bengtson      cropped-logo.png      sm2017

Golfveckan V.30

Idrottsskolan i Nybro 2016

Full fart på banan när det var Nybro Golfklub [...]

Spanienresan Fyrboll

Dagens segrare i populära tävlingen Spanienre [...]

Ordförandebrev December

Det är mänskligt att fela! Denna gång var det [...]

Ordförandebrev Januari

Hej alla medlemmar i Nybro Golfklubb! Nu ä [...]

Månadsbrev maj

Ordförandens månadsbrev maj

Maj Scramble

Vi gratulerar alla pristagare i årets upplaga [...]

Skandia Cup 2017

Skynda att anmäla er, läs mer info nedan!

Inbjudan Burvik Open!

Burvik Open

Resultat Division 2 Herrar Syd Östra

Seriespelet 2017

Juniorträning 2018

Uppstart veckoträning!