Visa undermenyn

Månadsbrev maj

Jag skulle nästan kunna kopiera brevet jag skrev för ett år sedan. Då liksom nu kommer värmen efter att körerna har sjungit ”Vintern rasat ut ..” och ”Sköna maj välkommen..” och jag hoppas verkligen att aprilvädret är över och gräset börjar växa.

Några aktiviteter under maj som jag vill trycka på, förutom tävlingsprogrammet som ni hittar på hemsidan.

Lördag 6 maj välkomnar vi tjejer i alla åldrar till golfbanan, informera gärna alla era vänner, släktingar och bekanta som ännu inte spela golf om detta. Jesper Lindgren tar hand om dem mellan 15.00 och 16.00 på drivingrangen. Vi lottar även ut ett nybörjar medlemskap bland de som närvarar.

Fredag 12 maj kl 18:00 blir det åter en efterlängtad modevisning. Jesper har bjudit in leverantörer som visar årets kollektion, så ta med familj och vänner och tillbringa fredagskvällen på golfrestaurangen.

Lördag 20 maj är det Golfens Dag över hela Sverige, över 300 klubbar är med och har ”öppet hus” med olika aktiviteter för att locka nya medlemmar. Det kräver naturligtvis att ni som redan är aktiva finns på klubben då och hjälper till att fånga upp intresserade.

Förhoppningsvis kan 12:an snart öppnas och de irriterande guppen på infarten ska åtgärdas inom kort. Vi har också beställt fyra nya bilar tack vare sponsring från Nybro Energi. I övrigt har vi ytterst små marginaler och arbetar löpande med såväl intäkts- som kostnadssidan.

Tack till alla frivilliga kan aldrig sägas för ofta, att ladan är nymålad hoppas jag ni sett men det är också mycket annat arbete som läggs ner som kanske inte syns lika väl. En kabel grävdes t ex ner förra veckan för att få bättre internetanslutning i reception, shop och konferenslokalen.

Vi behöver också faddrar som ställer upp på lördagar så våra nybörjare får chans att gå ut på banan. Starttider är reserverade mellan 15:00 och 16:00. Anmäl dig till Åsa i receptionen eller Jesper. Bra om vi blir flera som delar på uppdraget.

Och avslutningsvis kommer ytterligare en uppmaning:

Den 31 maj kommer en medlemsenkät gå ut till en tredjedel av klubbens medlemmar

Som ni redan vet deltar klubben i Golfspelaren i Centrum, ett kostnadsfritt enkätverktyg som utgår från Danmark i samarbete med Svenska Golfförbundet. Över 300 svenska klubbar deltar i verktyget, samt klubbar i Finland, Norge, Danmark och Holland, vilket gör verktyget kraftfullt som ett arbetsredskap och för att göra jämförelser mellan klubbar, regioner och länder.

Enkäten kommer att gå ut via mail tre gånger per säsong till en tredjedel av medlemmarna varje gång, slumpmässigt utvalda. Första enkäten för året skickas ut den 31 maj och övriga två i slutet av juli och mitten av september. I den ställs frågor kring bland annat bana, klubbhus, tränare, etc.

Vi i klubbledningen ser gärna att så många som möjligt tar sig tid att svara på enkäten. Resultatet från era svar kommer att bli ett viktigt verktyg för oss i utvecklingen av klubbens verksamhet. En påminnelse om enkäten kommer att gå ut via medlemsbrev i anslutning till utskicket.

Tanken är att Golfspelaren i Centrum blir ett viktigt verktyg för klubben att över tid skapa ett utvecklings- och förbättringsarbete på klubben till gagn för både medlemmar, gäster och personal.

Varmt välkomna att delta i klubbens utvecklingsresa mot framtiden.

Tack för er uppmärksamhet – Lycka till med spelet och hör av er om ni har frågor eller synpunkter!

Eva Bengtson

070 591 09 91 / eva.bengtson@pukeberg.nu

Eva Bengtson  cropped-logo.png     sm2017 

Golfveckan V.30

Idrottsskolan i Nybro 2016

Full fart på banan när det var Nybro Golfklub [...]

Spanienresan Fyrboll

Dagens segrare i populära tävlingen Spanienre [...]

Ordförandebrev December

Det är mänskligt att fela! Denna gång var det [...]

Ordförandebrev Januari

Hej alla medlemmar i Nybro Golfklubb! Nu ä [...]

Månadsbrev maj

Ordförandens månadsbrev maj

Maj Scramble

Vi gratulerar alla pristagare i årets upplaga [...]

Skandia Cup 2017

Skynda att anmäla er, läs mer info nedan!

Inbjudan Burvik Open!

Burvik Open

Resultat Division 2 Herrar Syd Östra

Seriespelet 2017

Juniorträning 2018

Uppstart veckoträning!