Börja spela golf / Ta grönt-kort

Vad roligt att du är intresserad av att börja spela golf. Nedan följer lite praktisk info om hur man kommer igång.

Först går man en kurs i grupp där man får lära sig de olika praktiska momenten och slagen som sker när man spelar golf. Sedan finns också en teoretisk del som man mestadels sköter själv med hjälp av vår tränare. Mellan de olika träffarna är det så klart jättebra om man tränar flitigt på egen hand. Vi vill också att man är minst 13 år gammal när man går kursen. Är man yngre rekommenderar vi att ta kontakt med Jesper om att vara med i någon av våra juniorgrupper istället.

När man har genomgått den praktiska kursen och kommit igång med den teoretiska delen så är det sedan dags att börja testa på att spela på banan. Detta gör man i början med någon som har erfarenhet av spelet, en ¨fadder¨. Antingen om man har en egen fadder som man kan ta hjälp av eller att vi hjälper till att hitta en eller flera lämpliga att spela med. För att få spela på banan krävs ett medlemskap i golfklubben som första året är kraftigt rabatterat.

Kursen som är inplanerad nu för hösten är inkl. medlemskap och fullvärdigt (Obegränsat) spel 2019 + hela 2020 och kostar 2995 kr

Grönt Kort kurs hösten 2019

Obligatorisk närvaro på samtliga 3 tillfällen

Tillfälle 1 – Lördag 7/9 08:00-12:00

Tillfälle 2 – Lördag 14/9 08:00-12:00

Tillfälle 3 – Söndag 15/9 08:00-12:00

Anmälan och övriga frågor sker till vår tränare Jesper Lindgren på telefon 0480-55044 eller mail: jesper.lindgren@nybrogk.se

Endast 10 platser tillgängliga, först till kvarn gäller!

Välkomna med er anmälan!

Medlem (6)

För dig som är medlem i klubben.

Juniorsidan (6)

Välkommen till vår juniorverksamhet.

Nyheter (61)

Här hittar du det senaste från klubben.

Här finner du alla viktiga händelser.

Börja spela golf / Ta grönt-kort

Praktisk info för att komma igång.

Aktuella avgifter.

Medlemsansökan

Fyll i vårt medlemsformulär.

Spelrätter

När ni sålt er spelrätt.