Visa undermenyn

Arrendator till restaurangen sökes!

Nybro Golfklubb är på väg in i framtiden och söker därmed också en krögare/arrendator som vill driva och utveckla en restaurangverksamhet med unika möjligheter.

Visionen är att man ska kunna åka ut till Krukebo/golfklubben för att släppa vardagsstressen och när du väl är där, kan du spela golf, äta gott, fika, eller bara umgås.

Förutom att golfklubben ligger i det natursköna Krukebo, ligger den också bara några kilometer från Smedstorps industriområde som växer så det knakar där flera nyetableringar av större företag skett de senaste åren.

Det spelas ca 23 000 golfrundor varje år, där varje spelad runda är potentiell kund till restaurangen.

Golfklubben har ca 1000 medlemmar.

Golfklubben ska inom ett år börja sin omställning mot en ekologisk golfbana/anläggning tillsammans med Länsstyrelsen i Kalmar Län och Nybro Kommun vilket kommer att sätta Nybro GK på kartan. Golfklubben kommer bli en förebild för andra golfklubbar och andra verksamheter.

Restaurangen kommer tillsammans med själva golfbanan bli den viktigaste pusselbiten i hela verksamheten.

Restaurangen har ca 75 sittplatser inomhus samt ca 90 platser utomhus med en härlig utsikt mot den vackra golfbanan och kringliggande natur.

Som arrendator har du här möjlighet att jobba med luncher, företagsevent, grillkvällar, café, beställningsverksamhet samt catering.

Möjligheterna är många och det är bara du som sätter gränserna.

Som person ska du brinna för värdskap och servera mat av hög kvalitet lagat med bra råvaror (gärna från närområdet) från grunden. Vidare ska du vara lyhörd, engagerad, drivande samt ha en god kunskap om den lokala marknaden.

Tillträde den 1/2 2020 eller enligt överenskommelse.

För vidare information kontakta Nybro Golfklubbs Klubbchef Karl-Martin Härström, tel 0733-56 22 71 eller maila karl-martin@nybrogk.se

 

Erbjudande - Delad glädje är dubbel glädje

Kom minst två stycken och bli medlem 2020 på [...]

Arrendator till restaurangen sökes!

Nybro Golfklubb är på väg in i framtiden och [...]

Status banan

Banan är öppen med vintergreener och det är v [...]

Nybro GK + Svensk Golf

Eftersom Svensk Golf övergår till en prenumer [...]