Pro - Shop by GRENARS GOLF

Pro -Shop by GRENARS GOLF

På Nybro Golfklubb har vi till säsongen 2021 glädjen att kunna hälsa våra nya HEAD PRO välkommen till klubben.

David kommer att driva träning, kurser och shopen i samverkan med klubbens övriga verksamhet och vi ser verkligen fram till en nystart av vår verksamhet för er medlemmar och gäster. En välfylld shop, indivudella träningstillfällen och många spännande kurser för att ni som finns på klubben ska få möjlighet att utveckla ert golfspel.

Så än en gång - Välkommen till Nybro Golfklubb  David! - Karl-Martin, klubbchef

Ny HEADPRO på Nybro Golfklubb

Vem är då David Enarsson som driver GRENARS GOLF

Jag är en biten golfare som kommer från Helsingborg. Sedan 11 års ålder har jag varit dedikerad detta spel. Jag har spelat en del tävlingar på Svenska Touren men har sedan dagen då jag började utbilda andra inom golfen älskat att instruera och lagt mitt egen spel åt sidan.

Min karriär som tränare inleddes för 10 år sedan och jag har under dessa år varit aktiv på 3 olika klubbar. Under de senaste 7 åren har jag även drivit shop på klubbarna jag varit aktiv på. Det bästa med en dag på golfklubben är att den ena dagen är inte den andra sig lik.

Under åren som gått har jag gått kurser och utbildningar i PGA´s regi. PGA`s Tränarutbildning gick jag åren 15-18. Jag har coachat spelare på alla olika nivåer, från nybörjare till Challenge Tour spelare.

Att få jobba med människor är väldigt inspirerande och något jag älskar. Jag brinner för att lära och hjälpa och jag är övertygad om att alla kan utvecklas, oavsett förutsättningar.          Något jag tycker är viktigt är att jobba med en sak i taget och sätta rimliga mål. Då blir din golf och din träning roligare och du utvecklas snabbare. Om jag skulle ge Dig ett tips när det gäller din golfutveckling: Börja boka en spellektion!

Vill du träna i grupp eller ta privata lektioner, stämma av dina svingtankar, göra en svinganalys med hjälp av video och Trackman, titta gärna i vårt kursprogram. Där hoppas jag ni hittar något som passar din golfutveckling och dina förutsättningar.

Som tränare anser jag det vara viktigt att inte bara kunna teorin bakom slagen utan även kunna visa på ett pedagogiskt vis. Detta för att öka förståelsen hos spelaren. Vi alla nås bäst på olika sätt såsom se, känna och höra. Vilket sätt nås du bäst på?

Min filosofi vid en lektion är väldigt enkel: Vi vill skapa en bättre bollflykt.

Jag kommer också att tillsammans med klubben arrangera golfresor både vår och höst.

Hoppas vi ses på golfklubben!

Maila mig för att få veta mer vad jag kan erbjuda..eller ring.

Maila David