Visa undermenyn

Golfstore Touren 2019

Golfstore Touren är en tävling som vi i shopen anordnar 1 gång i veckan (Torsdagar) under hela säsongen. Du kan spela när du vill under torsdagen med vem du vill och man har 2 klasser att välja på. (13 håls klassen eller 18 håls klassen)

Alla spelar nya spelformen ¨Maxantal Slag¨ där tävlingsledningen bestämmer vad som är högsta antalet slag man kan ha på ett hål. Vi kommer att tillämpa Nettodubbelbogey vilket innebär att man max kan ha 2 slag sämre än sitt nettopar (dvs 0 poäng) ex: Har du 1 st extra slag på ett par 4 hål ska du ha 5 slag som ditt nettopar och ditt högsta resultat kan således bli 7 slag (Nettodubbelbogey). Streckar du det hålet skriver man alltså 7 som resultat. Vi hoppas att detta blir en ny och rolig spelform även om det egentligen inte är någon skillnad i hur du spelar.

Det kostar 50kr per gång och 30kr av dessa delas ut som priser varje vecka i form av tillgodohavande i butiken. Resterande 20kr sparar vi och delar ut i finalen. Vill man så är det tillåtet att delta i båda klasserna men man får då betala 2 startavgifter (100 kr)

Anmälan sker via MinGolf eller direkt i reception/shop innan du går ut.

1:an, 2:an & 3:an i varje klass får pris varje vecka som styrs efter antalet deltagare.

ALLA med 36 i hcp eller lägre KAN och FÅR vara med. (Dock gäller ETH Tävlingshandicap för att få visas på resultatlistan och för att få ta emot pris)

Scorekortet (Underskrivet av markör) lämnas in till shopen efter avslutad runda. Har vi stängt lämnas scorekortet i den vita brevlådan uppe vid restaurangen. För att resultatet ska vara giltigt krävs det att det är inlämnat under torsdagen. För er som spelar 18-håls klassen kommer automatisk handicapjustering att ske efter avslutad omgång. Skulle scorekortet på något sätt vara oläsligt, icke påskrivet eller på något annat sätt felaktigt har tävlingsledningen rätt att diskvalificera spelaren vars scorekort det gäller.

Golfbil – Får endast användas vid uppvisande av giltigt läkarintyg, precis som vid vanliga klubbtävlingar.

Startavgiften på 50 kr ska betalas på plats i shopen innan start! Har du inte betalat in startavgiften men lämnar in ett scorekort kommer ditt resultat inte att räknas.

​Resultatlista finns publicerad på MinGolf senast 12:00 dagen efter spelad omgång.

 

Finalspel

Till finalen som spelas Söndag 6:e oktober tar du dig genom komma på någon av de 3 prisplatserna i någon av deltävlingarna eller att sammanlagt spela 5 tävlingar. I finalen kommer också Golfstore Nybro att sponsra till prisbordet utöver de anmälningsavgifter som sparats under omgångarna.

Tävla (5)

Vid alla tävlingar gäller EGA-HCP Startavg [...]

Damgolf på tisdagar

Information till alla damer om tisdagsgolfen [...]

Grannsämjan

Klicka på länken för information om Grannsämj [...]

Golfstore Touren 2019

Succétävlingen på Torsdagar!

Tävlingsprogram

Säsongens tävlingar.