Visa undermenyn

Lady 60

INFO TILL DAMER 60 – 2020 ÅRS SÄSONG

Vi ska spela på torsdagar likt tidigare men det kommer även GO65 att göra, vilket medför att vi Lady60 inte har kvar våra fasta tider mellan 09:30–10:10.  Vi damer kommer inte att gå i samma bollar som GO65.

Kanonstart – NYTT

GO65 kommer att ha en stor del av sina tävlingar med s k kanonstart, vilket innebär att alla startar vid samma klockslag men på olika tilldelade hål. För oss damer blir det också kanonstart vid samma tillfällen som GO65. När det inte är kanonstart kan vi förhoppningsvis gå ut före GO65. Vid kanonstart blir vi tilldelade hål (ex. start på 1,2,3 eller 14,15,16 o s v). Vi spelar slaggolf och går i 4-bollar.  Detta för att spelet ska gå så smidigt som möjligt eftersom vi är så många ute på banan samtidigt. Vi kommer inte i år att lägga upp några andra spelformer än slag. Vid kanonstart måste vi samlas i god tid före start på torsdagsmorgonen för att hinna gå till respektive tilldelat hål. Likt tidigare år kommer vi att spela på andra banor i närområdet under säsongen. Var och när återkommer vi till.

Datum för matchspel blir: 14 maj Öland, 28 maj Möre, 11 juni Kalmar, 13 aug Emmaboda, 3 september Nybro.

Anmälan via Min Golf två dagar före spel, senast tisdag kl. 23:59. Inga efteranmälningar godtas. Startlista upprättas på onsdagen och mailas ut till berörda spelare under dagen. Scorekort hämtas och lämnas i damrummet. Betalning som tidigare d v s 20 kr/speltillfälle. Om vädret tillåter och att ”Coronan” inte ställer det för oss börjar vi spela torsdagen den 16 april. Till en början innan kanonstarter inletts går damerna ut kl.09:00 på hål 1 och GO65 på hål 14.

Vi ska undvika samlas i stora grupper därför ingen uppstartsträff i år. Det som meddelas ovan gäller som läget är i skrivande stund. Håll också utkik på Nybro Golfklubbs hemsida.

Nybro 2020-03-20

gull-britt.frossberg@telia.com

lisbetkarlsson45@gmail.com

Tävla (6)

Vid alla tävlingar gäller EGA-HCP Startavg [...]

Damgolf på tisdagar

Mer info kommer

Grannsämjan

Mer info kommer.

Golfstore Touren

Succétävlingen på Torsdagar!

Tävlingsprogram

Säsongens tävlingar.

Lady 60

INFO TILL DAMER 60 ? 2020 ÅRS SÄSONG Vi sk [...]